КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН

Новини 2020абв

 • Проф. д.ф.н. Стефана Димитрова на 85 години

  Днес един от най-авторитетните членове на академичната общност на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, Doctor honoris causa на университета проф. д.ф.н. Стефана Димитрова  навършва 85 години.

 • „Морско лято“ - самостоятелна изложба – живопис на Димитър Чолаков

  На 12 август 2020 г. Арт Галерия Ларго в град Варна представи за първи път в своите изложбени салони самостоятелната изложба – живопис на известния български художник Димитър Чолаков. Настоящата експозиция се нарича „Морско лято“ и в нея са включени 25 творби на професора от катедра „Визуални изкуства, теория и методика“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.

 • Обявление за процедура за подбор за преподаватели по български език и литература в чуждестранни университети за академичната 2020/2021 г.

   

  Министерството на образованието и науката информира, че е публикувано обявление за процедура за подбор за преподаватели по български език и литература в следните чуждестранни университети за академичната 2020/2021 г.

 • Обявление за процедура за подбор за преподаватели по български език и литература в чуждестранни университети за академичната 2020/2021 г.

   

  Министерството на образованието и науката информира, че е публикувано обявление за процедура за подбор за преподаватели по български език и литература в чуждестранни университети за академичната 2020/2021 г. – Ереванския държавен университет по лингвистика и социални науки „В. Брусов“ – Ереван, Армения.

 • Студенти преобразиха пейки в парк

   

  Студенти от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ се включиха в инициативата „Пейки срещу вандализма“ на Общинския младежки съвет в Шумен и фондация „Подобри“.

 • Страници